Suntem și pe Facebook

Telefon: 0268.471.916

 
Despre Frizeria Prichindel

Încă din 1994, copii au inceput să-și aducă părinții și bunicii la salonul nostru, care dintr-o frizerie pentru copii la început, s-a transformat vrând nevrând în salonul care are grijă de imaginea întregii familii. Am reușit pentru că am fost uniți, am lucrat în echipă și combinând aceste ingrediente cu experiența acumulată în mulți ani de lucru cu copii, ne-a ajutat să rezistăm, să ne dezvoltăm și să devenim unici în zona Brasovului. 20 de ani de tradiție și experiență.

La Frizeria Prichindel totul se bazeaza pe psihologia copilului. Scopul decorarii salonului cu jucarii si de animare prin culoare a admosferei, este acela de a-i distrage copilului atentia de la ceea ce va urma si de a-i alunga din teama , de a transforma locul intr-un punct de atractie pentru micut.

La intrare, copiii asteapta sa le vina randul la tuns intr-un loc de joaca special amenajat pentru ei, unde socializeaza cu ceilalti copii.Felul in care ii cucerim este unul specific jocului: le spunem poezii, le cantam, comunicam pe aceeasi limba cu ei. Pentru unii copii tunsul poate fi inspaimantator, in consecinta frizeria un mediu ostil. Acesta este sentimentul pe care am incercat sa-l eliminam din mentalul copiilor.

Asa am ajuns sa fim mai mult de cat o frizerie, suntem colaboratori la realizarea a diverselor emisiuni TV pentru copii - salonul nostru chiar a fost ales ca potrivit pentru filmarea acestora - participam la targuri si expozitii.Toate acestea exprima viziunea pe care noi o avem cu privire la imaginea noastra, si deasemenea atesta si faptul ca grija cu care intelegem sa ne tratam prichindeii si pe parintii acestora este cel mai important detaliu pe care il urmarim in fiecare zi.

   
 
Vino la Frizeria Prichindel!

Str. Apollonia Hirscher nr. 3
Brașov 500025
Telefon: 0268.471.916

Suntem și pe Facebook

 

© 1994-2016 Frizeria Prichindel - Brașov. Toate drepturile rezervate.